Technical Skin Clinic AB

Hej igen allesammans! Som många av er redan vet om så brukar jag ju för det mesta skriva här på bloggen om min vardag som kvinnlig företagare inom bild och form, men här idag så hade jag faktiskt tänkt mig att jag skulle ta och uppmärksamma en annan kvinnlig företagare som jag verkligen tycker är hur duktig som helst när det kommer till det som hon sysslar med. Många av er har ju faktiskt frågat mig om saker som carboxy, hårborttagning, laser hårborttagning, kemisk peeling, permanent hårborttagning och microneedling i Arvika, Eda, Årjäng och Karlstad med omnejd och eftersom att jag själv har gått på den här typen av behandlingar så kan jag ju dels skriva om vad jag tycker om dem och så kan jag ju även då dels berätta om vart jag får de behandlingarna som jag bokar in.

Detta är ju nämligen någonting som jag tycker är oerhört roligt att få skriva om, då jag själv är väldigt intresserad och rätt så insatt när det kommer till just skönhetsbehandlingar av olika slag. Det företaget som jag då hur som helst skulle vilja ta och uppmärksamma här idag heter inget annat än Technical Skin Clinic AB och det är till dem som jag också väljer att vända mig. Företaget drivs av Gina Hedkvist som har mångårig erfarenhet och verkligen är superduktig. Jag känner mig alltid otroligt trygg hos Technical Skin Clinic AB och därför så kan jag här idag varmt även rekommendera dem till alla ni som nu då är intresserade av den här sortens behandlingar. I vilket fall som helst så hoppas jag att jag nu på något sätt har varit behjälplig för er och att ni finner det som ni söker hos just Technical Skin Clinic AB! Ha nu en riktigt fin fortsatt vecka, så hörs vi snart igen i ett annat inlägg om vanligt!