Fotografering av nytt märke

Välkomna!

Vi är nu slutfasen av att lansera vårat nya klädföretag och vår webbshop. Idag tog vi ytterligare ett kliv mot målet, produkterna har sedan länge varit klara både designmässigt och produktionsmässigt. Vi sitter på ett helt lager med kläder här som förhoppningsvis ska skickas ut till kunder runt om i Sverige. Idag hade vi besök av en fotograf här nere i Lund för att ta lite produktbilder samt bilder till marknadsföring och för webbsidan. Det var Studio Blicher som var här och deras fotograf var väldigt skicklig med kameran.

Vi är två kompisar som ska sälja exklusiva T-shirts med unika tryck på fotografier av kända ikoner så som idrottsprofiler, filmikoner, artister. Några av trycken kommer endast bestå av kända citat från några av dessa ikoner. Det finns liknande produkter på marknaden men vad som gör våra produkter så unika är kvalitén på trycket och hur just de sticker ut från mängden. Det är tryckta med väldigt fint material som lyfter fram viktiga detaljer från varje fotografi. Vi sålde idag vår första produkt till vår fotograf som var här.

Jag som har lite dålig kolla på design och liknande har lagt mer fokus på att jobba med marknadsföringen eftersom jag har studerat just den branschen i många år. Väldigt många människor tror att det bara är att ta fram en produkt och sedan börja sälja men det är så mycket mer som måste göras. Det är väldigt viktigt att fokusera på marknaden. Jag har under flera månader analyserat marknaden på just den här typen av produkter och kollat väldigt noga på konkurrenter. Internet är en stor marknad där det finns mängder av konkurrenter och någonstans ska man där få plats och kunna tjäna pengar på det, det är lite lurigt men extremt intressant. Här i Lund är konkurrensen inte stor och det är alltid något positivt. Nu måste jag återigen gå tillbaka till att jobba med företaget, håll er uppdaterade för lansering.